ANKARA / MAMAK - Şair Nedim İlkokulu

0(312) 375 75 31
Başak Mahallesi, Başak Caddesi, No 12 MAMAK/ANKARA
Vizyon
VİZYONUMUZ Akademik, sosyal, kültürel başarılarımız ile çevremiz tarafından takdir edilmiş, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda bilgi çağının getirdiği özellikleri taşıyan ve uygulayabilen bireyler yetiştiren, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmiş, örnek ve önder bir eğitim kurumu olmaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ
08:00-12:50 13:00-17:50
DOĞALGAZ
ingilizce
Ulaşım
Şehir Merkezinden okulumuza ulaşım zorlanmadan yapılabilmektedir. Sıhhiye köprüsünün üstünden, Anafartalar çarşısı önünden ve Ankara Hastanesi önünden rahatlıkla belediye otobüslerine binilebilir. Otobüsle okulumuza ulaşmak isteyenler 312, 320,321, 322 nolu belediye otobüslerine binmeleri gerekir. Minibüsü tercih edenler Sıhhiye Köprüsü ve Bentderesinden Karapürçek(3.Cadde) ve Hüseyin Gazi Eskiyol hattını kullanabilirler.
servis vardır.
Yerleşim Yeri
Mahallemizde hızlı bir yapılanma mevcuttur. Bu yapılanma ile birlikte hızlı bir nüfus artışı gerçekleşmektedir. Mahallemiz, Ankara Siteler mobilya yapım merkezine yakınlığı dolayısıyla, mobilya esnafı ve işçilerinin oturmayı tercih ettikleri bir semttir.
İL:7 KM-İLÇE:6 KM